torstai 4. marraskuuta 2010

Uuteen nousuun!


Katselin viimejouluisia päivityksiä ja huokaisin. Nyt on aika palata kuvioihin! Mitä kaikkea onkaan ehtinyt tapahtua vuoden sisällä? Paljon! Rakas, pieni ystävämme Tonttu Flavio muutti vihreälle voikukkakedolle heinäkuun lopussa. Ikävä on iso yhä edelleen. Jänön uljas profiili ikuistettiin kehyksiin makuuhuoneen seinälle.

Kaksi tärkeää ystävää ovat saaneet perheenlisäystä, ja kaksi tärkeää ystävää menneet naimisiin. Siskoni Meininkäisen perhe on muuttanut suuresta kaupungista omaan lapsuudenkotiimme. Ihanaa! Kuvassa hieman tunnelmaa loppukesän notkuvasta herkkupöydästä.
Olen aloittanut uran yrittäjänä, ja pyöritän omaa pikkuruista yritystä. Jännää ja kivaa! Päivät kuluvat työhuoneella oppilaiden parissa, sekä kahta kuoroa johtaen muissa maisemissa. Oma koti on kovan etsinnän alla, toivottavasti pian tärppää! Ainiin, ja alkukesästä toteutimme Emmi-ystäväisen kanssa suuren unelman: Ratsastimme neljä päivää Irlannissa ihanilla, jyhkeillä hevosilla! Laukkahetket Atlantin rannalla ja rennot köpöttelyt kärrypoluilla ja nummilla olivat unohtumaton kokemus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti