perjantai 11. syyskuuta 2009

PurkkifaniRakastan purnukoita ja rasioita! Projektina on siirtää kaikki jauhot ja härpäkkeet purkkeihin sekä käytännön syistä että näön vuoksi.
Pengoin Paapan kaappeja ja löysin paljon aarteita! Kaksi tyhjilleen jäänyttä, hylättyä peltirasiaa (Fazer ja Aarikka) lähtivät mukisematta minun mukaani. Kaappeihin jäi vielä rutkasti näpisteltävää siskoani ja serkkuani ajatellen.

Ihanan lasipurkin löysin kirppikseltä Lapualta, Laitilan Wirvoitusjuomapullot ovat muuten vaan ihania.

5 kommenttia:

 1. Oi mahtavaa! Kehtaisikohan sinne kaapeille tosiaan mennä tonkimaan? Pappa ei kuitenkaan liene purnukoista yhtä innostunut kuin me.

  Nuo ovat todella hienoja. Molempia olen metsästellyt kirppiksiltä, mutta hinta on aina ollut aivan liian korkea. Hyvin siis pengottu!

  VastaaPoista
 2. Toki kehtaa! Siellä on vielä kaikennäköstä. Muun muassa neljä tai viisi Pauligin ihanaa kahvipeltipurkkia. Kaikki tyhjillään kaapin perukoilla. Mennään joskus urakalla tonkimaan. ;)

  VastaaPoista
 3. En malta odottaa että päästään tästä kodista toiseen ja saadaan kenties vähän lisää tilaa aarteille...

  VastaaPoista
 4. Oon kade tosta Aarikasta.:) Käyn kyl itekin penkomas kaapit, jos sielä olis jtn hienoa. Tosin tälläkin viikolla asia jää väliin, kun ei vaan ehdi.:( Tex Willeritkin jää siis seuraavaan visiittiin.

  VastaaPoista